PLM Design Contest verseny felhívás

A graphIT Kft. – a hazai CAD/CAM/PLM piac meghatározó forgalmazója – az idén is megrendezi legrangosabb PLM ipari rendezvényét, a PLM Perspektíva szakmai napot.

A graphIT Kft. által megrendezésre kerülő PLM Design Contest az elmúlt években a Siemens PLM termékeket használó cégek legrangosabb mérnöki versenyévé vált. Idén is várák a versenyre a vállalkozó kedvű felhasználók pályaműveit, amelyek példaként szolgálhatnak a hasonló területeken tevékenykedő kollégáknak. Az első három helyezést elért pályamű készítői között értékes díjakat osztanak ki!

A versenyzők két kategóriában indulhatnak:

    Solid Edge
    NX

A versenyre beküldött pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el, a legszebb pályamunkák bekerülhetnek a graphIT Kft. és a Siemens marketing anyagaiba, amely a pályázó cégek számára jelentős szakmai- és marketing értéket képvisel.

Nevezés feltételei:
A PLM Design Contest versenyre várnak minden olyan pályaművet, amelyet Siemens rendszerben készítettek. A versenyen mindenki részt vehet, aki valaha vásárolt Siemens CAD szoftvert (NX, Solid Edge). A versenyre a hírlevélhez csatolt Regisztrációs lapon keresztül lehet jelentkezni.

A bírálat során a következő szempontok kerülnek figyelembe vételre:

Mennyire használja ki szoftver által nyújtott lehetőségeket
Egyedi ötletek, speciális megoldások

Pályázatok beküldési határideje:     2015 szeptember 30.
Pályamunkák elbírálása:     A pályamunkákat egy három tagú szakmai zsűri bírálja el.

További részletek és jelentkezés: http://graphit.hu/plm-perspektiva-2015/

Ugrás a lap tetejére