PLM Perspektíva 2015

A graphIT Kft. – a hazai CAD/CAM/PLM piac meghatározó forgalmazója – az idén is megrendezi legrangosabb PLM ipari rendezvényét, a PLM Perspektíva szakmai napot.

Az idei Perspektíva rendezvényünk logója különbözik a korábbi évektől… és maga a rendezvény is különbözni fog. Az ún. “hashtag” használata nem véletlen a logóban. Az interneten ez a jelölés szolgál az azonos érdeklődésű témák összegyűjtésére. Mi is ezt tesszük most a PLM Perspektíva 2015 rendezvényünkön. Összegyűjtünk mindent, ami a #CAD, #CAM, #PLM kulcsszavakhoz kapcsolódik, és még azon is túl a kapcsolódó technológiákat, hardvereket, szerszámgépeket, vezérléseket, Lean eszközöket, és még sok mindent, ami ügyfeleinket érdekelheti, és kapcsolódik a graphIT jól ismert szakterületeihez.

A tavaly nagy sikert aratott, hogy nem csupán a termékek, hanem mérnöki megoldások köré is csoportosultak az előadások. Ezt az idén is megtartottuk, lesznek termékújdonságok, iparági megoldások és alkalmazott technológiák a szekció előadásokban. A termékújdonságok szekcióban a Solid Edge, az NX, a Tecnomatix, illetve a Quality Management termék portfóliók újdonságait ismerhetik meg.

A perspektíva rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Időpont: 2015 október 14.
Helyszín: MiMozink Óbuda – 1032 Budapest, Bécsi út 154. (EuroCenter)
Ár: Ingyenes. Részvételi szándékát kérjük, hogy a honlapunkon található regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze!

Miben lesz más az idei Perspektíva?
  • A graphIT Kft egyre nagyobb hangsúlyt helyez a saját fejlesztésű termékekre, melyekből 3 is bemutatásra kerül a rendezvény során
  • Mindent összegyűjtünk, ami a #graphIT által képviselt technológiákhoz kapcsolódik.
  • A #PLMPERSPEKTIVA nem csupán termékbemutató, hanem szakmai szekciókon keresztül esettanulmányok, illetve ipari alkalmazási példák széles gyűjteménye.
  • A közösségi média segítségével mindenki részt vehet a rendezvény alakításában.
  • Azoknak, akik nem tudnának esetleg megjelenni a rendezvényen, folyamatosan közvetítjük majd a legérdekesebb információkat és tudnivalókat a közösségi médiákon keresztül!
Használja a #PLMPERSPEKTIVA címkét Facebook-on, Twitter-en, illetve Instagram-on. Tegyen közzé graphIT technológiákhoz kapcsolódó képeket, bejegyzéseket 2015. október 14-ig és nyerjen értékes nyereményeket a perspektíva rendezvényen.

Tervezett program

PROGRAM

Reméljük felkeltettük érdeklődését, és találkozunk a PLM Perspektíva 2015 rendezvényen!

A perspektíva rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a honlapunkon található űrlap kitöltésével lehet.

Kedvcsinálóként egy kis beharangozó videó a #PLMPERSPEKTIVA rendezvényhez:

Ugrás a lap tetejére