Seco – BME kvízjáték 2016 – Eredményhirdetés

Idén áprilisban, immáron második alkalommal vette kezdetét az a cikksorozat, amelyben a BME Gyártástudomány és –technológia Tanszéke és a Seco Tools Kft. közös kvízjátékot hirdetett meg. A verseny elsődleges célja, hogy még inkább ösztönözze a műszaki egyetem gépészmérnök hallgatóit az új forgácsolástechnikai eszközök megismerésére és a forgácsoláselméleti tudásuk aktív használatára. Az első kérdéssor április elején jelent meg, azóta hetente, összesen hét fordulón keresztül mérték össze tudásukat a diákok. Az utolsó forduló beadási határideje június 1-én járt le, majd összesítettük az eredményeket. Nagy örömünkre úgy találtuk, hogy számos hallgató, egészen az utolsó pillanatig szoros versenyben volt az első helyezésekért, így minden rendszeres kitöltőnek gratulálunk a teljesítményéhez és a kitartó munkájához! Mielőtt azonban a pontos rangsor következne, nézzük végig még egyszer, hogy milyen nyeremények is várnak a legjobban teljesítőkre.

stockholm_city-386x290

Nyeremények

1. és 2. helyezett: A Seco Tools Kft. vállaja hogy az első két helyezett 3 napos utazást tehet a svédországi Fagerstába, ahol egy Seco Tools AB gyárlátogatáson vehet részt. Az utazás 2016 őszén esedékes, és a két fő részére a teljes költséget a magyar Seco Tools Kft. állja.
3-10. helyezett: A tizedik helyezettig bezárólag a Seco Tools Kft. egy Seco ajándéktárgyakból álló csomagot ajánl fel.

Most pedig következzenek a BME– Seco Tools közös kvízjátékának nyertesei:

1. Buchmüller Balázs
2. Berényi Dániel
2. Kovács Balázs

Eszes Levente
Gál Krisztián
Kádár Jenő
Hettinger Márk
Borbándi Dániel
Baróti Tamás
Kósa Endre
A két második helyezett nem elírás, valóban az a helyzet állt elő, hogy 70, azaz hetven kérdésből a 2. és a 3. helyezett ugyanannyi pontot ért el. Viszont ebben az esetben, ahogy az a játékszabályban le is van írva, egy plusz kérdéssor kerül kiadásra, és ennek az eredménye dönti el, hogy ki lesz az, aki a svédországi utat nyeri. Az újabb forduló lebonyolításával és az utazás részleteivel kapcsolatban a Seco Tools Kft. és a BME illetékesei fogják felvenni a kapcsolatot az érintettekkel és a végső nyertesekkel.

A díjak átadására a Seco Tools Kft. bemutató termében kerül sor, ahol az eredményhirdetés mellett egy megmunkálási bemutató is a program része lesz. Az eseményre minden résztvevőt és érdeklődőt szeretettel várunk, további részleteket az alábbiakban olvashatnak.

Eredményhirdetés

Időpont: 2016. június 17. 13:00
Helyszín: Seco Tools Kft. technikai központ, 1115 Budapest, Bártfai utca 54.
Program:
Díjátadás 13:00-13:40
Megmunkálási bemutató 13:50-14:20
Kötetlen beszélgetés 14:20-15:00

Az eseményen való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött. Kérjük részvételi szándékát e-mailben, az customservice.hu@secotools.com e-mail címre jelezze legkésőbb 2016. június 15-ig.

Forrás: CNC Média

Ugrás a lap tetejére