SECO-BME kvízjáték 2016

A BME Gyártástudomány és –technológia Tanszéke igyekszik a hallgatók, illetve az ipar igényeinek megfelelő és a mérnöki, technológusi praxisban magas szinten is helytálló gépészmérnököket képezni. A Seco Tools Kft. az ipar oldaláról nem csak szakmailag járul hozzá a szakember képzéshez, hanem sokszor anyagi támogatásával is elősegíti az egyetemek és hallgatók munkáját. A CNC Média segítségével kerülnek nyilvánosságra ezek a törekvések, ez a játék is.

A korszerű és gyakorlatias tudás megszerzéséhez elengedhetetlen, hogy a hallgató már tanulmányai idején megismerkedjen az iparban leginkább alkalmazott márkanevekkel és megoldásokkal, melyek sok esetben egybemosódnak. A tárgyak kreditértékének megszerzésén felüli ösztönzés nem csak az egyetemek feladata, hanem a forgalmazó és gyártó cégeké is, hiszen ők profitálhatnak a leginkább egy munkába álló, frissen végzett mérnökből.

A hallgatók szakmai fejlődésének ösztönzésére először 2014-ben hirdettük meg a SECO-BME kvízjáték sorozatot, ami akkora népszerűségnek örvendett, hogy idén újra meghirdetjük ezt a gyártásismereti kihívást. Bővebben itt olvashatnak a nyereményekről, a játékszabályokról, és természetesen az első forduló kérdéseket is megtalálhatják.
http://www.cnc.hu/2016/04/seco-bme-kvizjatek-2016-1-fordulo/

Ugrás a lap tetejére